Talent uit Arnhem op Doesburgs open podium

Foto: Doesburgse Culturele Zondag

Het open podium van Podium Doesburg wordt op de Doesburgse Culturele Zondag van 5 juni ingevuld door twee singer-songwriters. Vanaf 14.30 kunnen bezoekers genieten van Merijn Smeets en Alida.

Het open podium is gratis toegankelijk en begint om 14.30 uur.

Thuisstad Arnhem

Merijn Smeets vormt op het open podium het voorprogramma. Smeets is afkomstig uit Brummen en schrijft en zingt Nederlandstalige liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Leading act Alida zoekt in haar intieme en ingetogen indie-folk naar wat onder de oppervlakte verborgen ligt. Alida, het alias van songwriter Anne Weggeman, begon haar muzikale carrière in 2018, toen ze in de lokale scene van haar thuisstad Arnhem begon te spelen. In mei 2021 bracht ze haar debuutsingle Slow Motion uit. Dit bracht haar op Radio 1 en 2 en trok de aandacht van nationale en internationale media. Alida werkt momenteel aan haar debuutalbum.

Open podium

Op het open podium van Podium Doesburg is iedereen – in overleg – welkom om iets te spelen of te zingen. Wil je meedoen? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of [email protected].
Zondag 5 juni, 14.30 uur, toegang gratis.
Kijk voor meer informatie op podiumdoesburg.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen