112

Getuigen gezocht bij twee zware mishandelingen op Pleijweg op 15, 22 mei

Foto: Politie

Op zondag 15 mei rond 17.45 uur ‘s avonds werd op de Andrej Sacharovbrug een man uit het niets van zijn scooter getrapt. De man reed met zijn vrouw op dat moment op het fietspad in de richting van Arnhem Zuid.

Op een gegeven moment passeerde twee tegemoetkomende scooters. In het voorbijrijden gaf de bestuurder van één van de scooters een harde trap tegen de voorkant van de scooter van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer viel. Vvolgens de Gelderlander liep de man daarbij meerdere verwondingen op, waaronder een verbrijzelde knie en verblijft sindsdien hulpbehoevend thuis in een medisch bed.

Beschrijving dader 15 mei

Ook volgens de Gelderlander zei de politie dat deze dader tussen de dertig en vijfendertig jaar oud is en reed op een olijfgroene snorfiets. De man heeft een lichte huidskleur en blond haar. Hij zou op het moment van het voorval in het gezelschap zijn geweest van een andere man met een lichte huidskleur, bruin haar en een gespierd postuur. Deze man reed op een zwarte retroscooter.

Soortgelijk incident op 22 mei

Exact een week later werd ook een vrouw op dezelfde locatie slachtoffer van een vergelijkbaar vergrijp. Op zondag 22 mei rond 10.00 uur fietste de vrouw in de richting van Arnhem-Noord toen zij werd ingehaald door een scooter. De bestuurder van die scooter trapte tegen haar fiets waardoor zij ten val kwam. Ook zij heeft ernstig letsel overgehouden aan het incident.
Volgens de politie reed deze man op een donkerkleurige scooter (zwart of donkerblauw), droeg hij zwarte kleding en heeft hij een donkere huidskleur en zwart haar.

Getuigen gezocht

Voor allebei de zaken is de politie nog altijd op zoek naar getuigen die iets van de mishandelingen hebben vernomen. Ook vraagt de politie om dashcambeelden van mensen die op 15 mei en 22 mei over de Andrej Sacharovbrug reden.
De politie zoekt getuigen van deze incident. Meld je bij MeldMisdaadAnoniem of bel naar de politie: 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen