Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor het begeleiden van proefjes in het Watermuseum

Foto: Nederlands Watermuseum

Krijg jij ook zo’n goed humeur van enthousiaste kinderen en gezellige mede vrijwilligers? En word je niet nerveus van zo nu en dan wat lichte chaos door piekmomenten?

Kom dan helpen in het Nederlands Watermuseum.

Wanneer?

Van dinsdag tot en met vrijdag ontvangen ze in het Nederlands Watermuseum schoolgroepen en in het weekend is het laboratorium open voor alle kinderen tussen zes en twaalf jaar. De inhoud van de proefjes en de sfeer is bij al deze activiteiten weer net anders, dus er is vast iets bij waar jij blij van wordt.
Samen met andere vrijwilligers begeleid je de kinderen bij proefjes, zorgt dat materialen netjes blijven en helpt bij het trekken van conclusies. Graag nodigen ze je uit om een keertje mee te komen kijken, zodat je een goede indruk kunt krijgen. Je hoeft geen ervaring te hebben met activiteitenbegeleiding, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen. Je moet om kunnen gaan met drukke, soms chaotische situaties en goed kunnen samenwerken.

Interesse?

Je kunt (in overleg) bepalen welke en hoeveel dagdelen je wilt helpen. Van het museum krijg je een kleine dagdeelvergoeding, dankbaarheid én een leuke ervaring.
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct. De museummedewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op en kijken ernaar uit je in het museum te ontvangen. Neem dan snel contact op met Annet Hammer, 026-4452548 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen