Oud-spelers Vitesse vanavond om 19.15 in Teamgenoten bij ESPN

Foto: ESPN/De Media Brothers

Vanavond start op ESPN het derde seizoen van Teamgenoten. De eerste aflevering staat in het teken van Vitesse. Met Louis Laros, Marc van Hintum en Pierre van Hooijdonk blikt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen terug op seizoen 1999/2000.

Jan Joost van Gangelen duikt in het jaar dat de Eredivisie 65 jaar bestaat in het rijke archief van de hoogste voetbalcompetitie in Nederland voor het derde seizoen van Teamgenoten. In de eerste aflevering staat onze Ernemse voetbaltrots Vitesse centraal.

Iedere woensdag om 19:15 uur brengt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen drie spelers samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op aan het memorabele voetbaljaar.

Aflevering 1: Vitesse

Vitesse begint seizoen 1999/2000 met huizenhoge verwachtingen. De ambitieuze voorzitter Karel Aalbers heeft grote plannen met de club. Topscorer Nikos Machlas is weliswaar net aan Ajax verkocht, Aalbers heeft er Pierre van Hooijdonk voor teruggehaald. Ook Mahamadou Diarra en Viktor Sikora worden naar Arnhem gehaald, maar in de eerste wedstrijd van het seizoen wordt Vitesse met 6-1 geklopt door PSV. Met Louis Laros, Marc van Hintum en Pierre van Hooijdonk blikt Jan Joost terug op een spannend seizoen, waarin Ronald Koeman aan zijn eerste trainersklus begint en het tot op het einde nog spannend is of Vitesse zich kan plaatsen voor de Champions League.

Het bericht gaat verder onder de foto.

Over Teamgenoten

Het derde seizoen van Teamgenoten bestaat uit zes afleveringen, die (met uitzondering van 27 oktober) iedere woensdagavond te zien zijn op ESPN om 19:15 uur. Teamgenoten wordt geproduceerd door The Media Brothers, het productiehuis van de drie Schinkel-broers. The Media Brothers maakt ook onder meer Ziggo TopSport (Ziggo Sport) en Shirtje Ruilen (Videoland).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen