Olga Commandeur opent beweegtuin bij Regina Pacis

Foto: Regina Pacis

Woonzorgcentrum Regina Pacis en haar omgeving is een sportieve aanwinst rijker. Olga Commandeur opende maandagmiddag 6 september een beweegtuin met beweegtoestellen die ook voor buurtgenoten toegankelijk is.

Commandeur, bekend als oud-topsportster en van het tv-programma Nederland in Beweging, demonstreerde de mogelijkheden en deed een leuke actieve workout met alle mensen die de opening bijwoonden.

Beweegmomentjes voor de bewoners

Cliënten laten blijven bewegen is al jaren een speerpunt van Attent Zorg en Behandeling. De beweegcoaches binnen Attent Zorg en Behandeling maken mensen graag bewust van alle beweegmomentjes op een dag en wat mensen zelf allemaal nog kunnen doen.
Lia Dekker (Beweegcoach): ‘De motivatie voor bewegen bij het ouder worden neemt af, maar we willen mensen juist laten inzien dat bewegen ook heel leuk kan zijn. Onze bewoners en cliënten worden daarin begeleid. Ook is het mogelijk om als partner, kind of kleinkind met de bewoners naar buiten te gaan en de beweegtuin samen te beleven. We starten met vier beweegtoestellen in de tuin grenzend aan het park; het begin van een mooie ontmoetings- en beweegplek.’

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen