Bouwen en wateractiviteiten bij vakantiespeeldorp in De Leuke Linde

Foto: Arnhem Nieuws

Op maandag 10 augustus is in speeltuin De Leuke Linde in Klarendal het jaarlijkse vakantiespeeldorp gestart. Kinderen tot en met twaalf jaar uit Klarendal en daarbuiten zijn twee weken lang welkom om mee te doen.

Elke dag zijn er in de speeltuin leuke activiteiten voor kinderen, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Ook aan de poort mag je je nog inschrijven!!

Leeftijden

Ook kinderen die al jaren vast Speeldorp-deelnemer zijn maar niet uit de wijk komen,kunnen naar Speeldorp komen. Wel gelden in verband met corona
regels en afspraken, waaronder de indeling in dagdelen de leeftijden de beperkte aanwezigheid van volwassenen.

Kinderen in de leeftijd: 0 – 6 jaar 10.00 uur – 12.00 uur (maximaal 30 ouders toegestaan)
Kinderen in de leeftijd: 7 – 12 jaar 13.30 uur – 16.00 uur (geen ouders toegestaan)
Natuurlijk houdt de organisatie rekening met het mooie weer en zijn er heerlijke waterattracties tijdens Speeldorp!

De speeltuin is ook gewoon geopend om te spelen.

Voor het dagelijkse programma zie de facebookpagina van De Leuke Linde.

Over De Leuke Linde

Bouwspeelplaats De Leuke Linde is een speeltuin gelegen in de Arnhemse wijk Klarendal. De bouwspeelplaats verwelkomt jaarlijks ongeveer 30.000 bezoekers, waaronder basisscholen en groepen kinderen van diverse kinderdagverblijven uit de omgeving. Alle kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen heerlijk spelen. In de speeltuin zijn drie speelgebieden, gericht op verschillende leeftijdsgroepen.

Binnen de speelgebieden zijn verschillende toestellen aanwezig, zoals een speelfort, een appelboom, een waterwerkplaats, schommels, wip-wappen, een zandbak en nog veel meer. Ook is er een groot grasveld waarop je kunt voetballen, maar met mooi weer aan de zijkant ook heerlijk kunt zonnen.

Aan de bouwspeelplaats grenst een multifunctioneel sportplein, namelijk Playground De Leuke Linde. Hierop staan baskets, goals en er kan een tennisveld opgezet worden (in overleg met de beheerders).

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden