Op zondag 14 juni geen treinen door werkzaamheden tussen Arnhem en Tiel

Foto: mons.wikimedia.org

Vanwege werkzaamheden rijden er op zondag 14 juni de hele dag geen treinen tussen Arnhem en Tiel. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet.

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen

Op zondag 14 juni rijden de hele dag geen treinen tussen Arnhem en Tiel. De Arriva bussen rijden niet verder dan Elst. Tussen Elst en Arnhem kunnen reizigers gebruik maken van de bussen van NS.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht

Voor iedereen van dertien jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in de het openbaar vervoer. Reis verder alleen als het echt nodig is. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd ook bij het in- en uitstappen anderhalve meter afstand.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden