Geef je op voor de Nationale Werkbezoekdag op 20 november

Foto: pixabay

Honderden bedrijven en organisaties in heel Nederland doen mee met de Nationale Werkbezoekdag op 20 november. Je kunt als Arnhemse werkgever jouw bedrijf nog aanbieden of als bezoeker je nog opgeven.

Laat je verrassen en doe nieuwe kennis op, leg contacten en pak deze kans om zonder moeite ergens binnen te komen.

Als werkgever in spotlight

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2018 openden bijna 500 bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden om een kijkje in hun keuken te geven als werkgever.

Doe dit jaar ook mee en open de deuren van uw organisatie op 20 november tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2019. Zo zet u zich als werkgever in de spotlight, laat u zien welke kansen er in uw branche zijn én komt u in gesprek met talentvolle mensen. Bekijk hier resultaten 2018.

Vind een bedrijf

Honderden bedrijven en organisaties in heel Nederland doen mee met de Nationale Werkbezoekdag op 20 november. Er is er altijd wel een te vinden in jouw regio. Dit is jouw kans om ook eens op werkbezoek te gaan in een branche of een bedrijf, waar je nu (nog) niet werkt, of waar van je (denkt) nog niet te kunnen werken.

Claim jouw werkbezoek

Heb je een bedrijf of organisatie gevonden? Claim dan eenvoudig jouw werkbezoek. Vul je gegevens en verstuur je aanvraag. Jij en het bedrijf of organisatie ontvangen direct jouw claim in de mail. Wil je meerdere werkbezoeken afleggen, dat mag.

Bereid je voor

Je werkbezoek is natuurlijk laagdrempelig en je hoeft je niet voor te bereiden zoals bij een sollicitatie. Maar heb je specifieke vragen, schrijf ze voor jezelf op, zodat je ze niet vergeet.

Ga op werkbezoek

Zorg dat je op de afgesproken tijd je meldt bij het bedrijf of organisatie voor je werkbezoek. Veel plezier en succes tijdens je werkbezoek.

Plan nu

Heb jij al een werkbezoek ingepland op 20 november? Zo niet, doe dit alsnog! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een organisatie waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Plan jouw werkbezoek nu nog in.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden