Herenstraat Klarendal 26 augustus t/m 5 september afgesloten

Foto: Gemeente Arnhem

Van maandag 26 augustus 06.00 uur tot en met donderdag 5 september 18.00 uur wordt het asfalt op de Herenstraat in Klarendal vervangen door bestrating. Dat gebeurt in twee fases.

De werkzaamheden vinden overdag plaats en de straat is dan volledig afgesloten.

Fases:

  • Fase 1, maandag 26 augustus 06.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 18.00 uur.
  • Fase 2, maandag 2 september 06.00 uur tot en met donderdag 5 september 18.00 uur.

Bereikbaarheid

In verband met de werkzaamheden is het niet mogelijk om te parkeren langs het werkgebied. De parkeerplaats nabij Herenstraat 30 tot en met 36 is niet bereikbaar. Tijdens fase 1 is het handig om uw auto elders te parkeren. De gemeente verzoekt u om uw motorvoertuigen uiterlijk zondagavond 25 augustus (fase 1) en zondagavond 1 september (fase 2) elders in de wijk te parkeren.

Afval

Tijdens de werkzaamheden is het is niet mogelijk om de afvalcontainer aan te bieden langs de afgesloten delen van de Herenstraat. Zet de afvalcontainer op de Kapelstraat, Klarendalseweg of Agnietenstraat.

Planning

De planning kan uitlopen, als er sprake is van slecht weer. De gemeente hoopt op uw begrip en doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Op de website van de aannemer staat meer informatie over de werkzaamheden.

Vragen en/of klachten

Het kan voorkomen dat u vragen, opmerkingen of eventuele klachten heeft over de werkzaamheden. Hiervoor is Melanie Naber het aanspreekpunt. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-1290 7880 of u kunt haar mailen¬†¬† [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden