30 augustus Open Dag bij oude steenfabriek Doorwerth

Foto: Frank Pouwer

Op vrijdag 30 augustus bestaat Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen 12,5 jaar. Daarom organiseert het bedrijf een feestelijke Open Werf Dag van 11.00 tot 17.00 uur.

De Open werf dag vindt plaats op het terrein van De Oude Steenfabriek in Doorwerth (Fonteinallee 22).

Activiteiten

Tijdens de Open Werf Dag worden er speciale rondleidingen verzorgd in en om de oude loods, waardoor u meer te weten komt over het terrein en de achtergronden. Verder hebben alle partijen hout een bijzondere achtergrond. Iedere partij is uniek en wordt opgekocht vanaf een bijzondere plek. Al deze verhalen krijgt u tijdens de Open Werf Dag te horen. En ook kinderen kunnen zich vermaken met verschillende activiteiten.

Hapje en drankje

Wie al eens eerder bij Frank Pouwer is geweest, weet dat er altijd iets voor de innerlijke mens klaarstaat. Dus zeker tijdens de Open Werf Dag is er naast veel te zien ook genoeg te proeven. De catering wordt onder meer verzorgd door viswinkel en restaurant De Zilte Zeemeermin uit Arnhem.

Aanmelden

Om het aantal bezoekers in te kunnen schatten, is het fijn als iedereen zich aanmeldt. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of door aan te melden op www.frankpouwer.nl/open-werf-dag.

Locatie

Sinds 2015 is Frank Pouwer gehuisvest op de bijzondere locatie De Oude Steenfabriek in Doorwerth (Fonteinallee 22), een vlamoven steenfabriek uit 1928, die sinds 2012 niet meer in gebruik is. In en om de oude loods is momenteel dus één van de grootste voorraden historisch hout te vinden. Grote stapels oud eiken en grenen balken, planken, wagondelen en vloeren liggen er opgestapeld; een heel bijzonder gezicht.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden