KPN start met aanleg glasvezelnetwerk in Klarendal

Foto:

KPN NetwerkNL maakte deze week bekend dat er plannen zijn om glasvezel aan te leggen in Klarendal. Vanaf maandag 19 augustus starten de werkzaamheden.

KPN wil om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien, waaronder die in Klarendal.

Straat voor straat

Wesley Lagemaat, gebiedsmanager: “In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen, luisteren muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimme apparaten bij. Ons datagebruik stijgt in Nederland elk jaar met zo’n 30%. Glasvezel kan die groei aan en Klarendal is klaar voor alle mogelijkheden van het internet. Nu en in de toekomst.” KPN NetwerkNL legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan en sluit de woningen kosteloos aan.

Meer informatie

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf vrijdag 30 augustus terecht in het glasvezelinformatiepunt in het MFC Klarendal. Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

0