Getuigen gezocht voor steekincident zondag rond 05.30 uur

Foto: Arnhem Nieuws

Zondagmorgen rond 05.30 uur werd melding gemaakt van een steekincident op een parkeerplaats aan de Singravenlaan in Presikhaaf.

Politieagenten waren snel ter plaatse en troffen een gewonde man aan. Hij zou door een andere man gestoken zijn. Ambulancedienst en ook een traumahelikopter rukten uit voor de nodige medische hulpverlening. Meteen startte de politie een uitgebreid onderzoek.

Slachtoffer uit Arnhem

Aan het steekincident zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan, waarbij mogelijk nog een derde persoon bij betrokken was. Vervolgens ging de verdachte er in een grijze auto vandoor. Het slachtoffer, een 30-jarige inwoner van Arnhem, raakte ernstig gewond en is naar het UMC Radboud overgebracht. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Getuigen gezocht

De politie startte meteen een uitgebreid onderzoek. De toedracht ligt mogelijk in de relationele sfeer, maar het onderzoek wordt voortgezet. Getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord op (of in de buurt van) de parkeerplaats worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem via 0900-8844.

Aan het steekincident zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan, waarbij mogelijk nog een derde persoon bij betrokken was. Vervolgens ging de verdachte er in een grijze auto vandoor.

Getuigenoproep:

Vraag van de Arnhemse politie:

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Iets gehoord of
  • Een of meerdere personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Politie Arnhem Noord

Telefoon: 0900-8844

Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/geweld.html

0