Atelier 23 exposeert in Schuytgraaf

Foto: Siza

Op 29 en 30 juni is iedereen welkom in Atelier 23 in de Buitenplaats in Schuytgraaf, waar kunstenaars hun werken exposeren. Een aantal van hen zijn dat weekend aanwezig. Zij vertellen u graag over hun passie voor kunst.  

Grote variatie kunstwerken en kunstenaars

De dertig kunstenaars van Atelier 23 zullen de bezoekers verrassen door de grote verscheidenheid aan stijlen en technieken, zoals schilderijen in acryl- en olieverf, fotografie, ruimtelijk figuratief werk, abstract werk, tekeningen van pastel, inkt of houtskool.

Bij Atelier 23 werken kunstenaars die net zo divers zijn als het werk dat wordt gemaakt. De leeftijd ligt tussen 18 en 74 jaar; de een heeft kunstacademie gedaan, de ander komt als autodidact binnen. Iedereen die bij Atelier 23 werkt heeft een beperking, maar dat is niet het uitgangspunt. Talent en gedrevenheid zijn bindende factoren voor deze hardwerkende groep.

Een aantal kunstenaars exposeert regelmatig of doet mee met kunstbeurzen of wedstrijden. Ook werken zij in opdracht.

Huren of kopen

Bent u op zoek naar een kunstwerk? Of wilt u wel eens uitproberen hoe dat ene kunstwerk bij u in huis staat? De kunstwerken zijn te koop, maar het is ook mogelijk om tegen een laag tarief kunstwerken te huren met een kunstuitleen- jaarabonnement. En als u gehecht bent geraakt aan een kunstwerk, dan kunt u het uiteraard alsnog kopen!

Kom naar de Buitenplaats in Schuytgraaf, Atelier 23, Marasingel 19, Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen (06-10976173) of mailen [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden