Workshop ‘Loopbaan APK’ voor werkzoekenden

Foto: De Broekriem

Op donderdag 20 juni leren loopbaancoaches Anton te Velde en Alke Vrieling werkzoekenden richting te kiezen en voor de toekomst keuzes te maken die goed aansluiten bij henzelf. De workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Sandra Ringersma, eventmanager bij DeBroekriem.

Alke Vrieling

In deze workshop gaan de deelnemers terug naar de basis. Vragen als ‘Ben ik nog op de goede weg, maak ik de juiste keuzes en welke vervolgstap zal ik nemen?’ komen aan bod. Door middel van oefeningen, presentatie en interactie wordt gekeken naar wat echt belangrijk is, wat er echt toe doet. Deelnemers gaan aan de slag met kernwaarden, de grondslag op basis waarvan keuzes gemaakt worden.

Gratis voor werkzoekenden

De activiteiten zijn in principe gratis, zeker als je voor het eerst komt. Dan kun je kijken of je het wat vindt. Daarna kun je je inschrijven bij DeBroekriem en kun je zoveel workshops volgen als je wilt en waar je wilt. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Als je weer een baan gevonden hebt, kun je (niet verplicht) uitschrijfgeld betalen. Dit is maar net wat jij het volgen van de workshops waard vond.

Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 20 juni van 10.00 – 12.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur) in Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22, Arnhem.

Aanmelden is een vereiste en kan via: https://www.debroekriem.nl/event/loopbaan-apk/ Vol is vol!

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren wekelijks inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op www.debroekriem.nl

 

cursus
Trainer Anton te Velde
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden