16 juni Open dag bij bij Zelfoogsttuin de Brouwketel

Foto: Vivian van der Torren

Weet jij graag wat je eet, en hou je van verse, onbespoten groenten? Op een steenworp afstand van Arnhem Zuid is Zelfoogsttuin de Brouwketel geopend, op Landgoed de Brouwketel.

Op deze prachtige plek in de Huissense uiterwaarden verbouwt tuinster Vivian met zorg meer dan vijftig soorten bekende én bijzondere groenten: peultjes, maïs, tomaten, snijbiet, aardbeien en palmkool zijn een greep uit het aanbod. Geurige kruiden en fleurige bloemen staan er ook om te plukken!

Sla proeven

Wil je een keer komen kijken en de tuinderij bewonderen, de eerste sla proeven, of een komkommer oogsten in de bijzondere zelfgebouwde kas? Je bent zondag 16 juni van 10:00-15:30 uur van harte welkom op de Open Dag bij Zelfoogsttuin de Brouwketel. Zo krijgt zo een duidelijk beeld van een zelfoogsttuin.

Zelfoogsttuin

Want wat is een zelfoogsttuin? Met een seizoensabonnement word je oogstgenoot en heb je iedere dag van juni tot december toegang tot de tuin en kan je zelf vers oogsten wat je eet, en zien hoe dat is gegroeid en gerijpt. Op de tuinbanken kan je relaxed genieten van de prachtige omgeving vol schoonheid, rust en ruimte, vogels en vlinders.

Proefabonnement

Tot en met de open dag kan je nu de groentes én het oogsten eerst komen proeven met een speciale actie. Voor een maand kan je een proefabonnement voor 25 euro. Maar wees gewaarschuwd, als je aan het einde van je maand ziet hoe bijna rijp de aardbeien zijn en hoe veel peultjes eraan komen, dan wil je niet meer terug.

Het bezoekadres is Brouwketel 1 te Huissen. Meer informatie op www.landgoeddebrouwketel.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden