Eerste inwoners Spijkerkwartier maken gebruik van glasvezel

Foto: KPN

Gisteren, 2 april, is de woning van de familie Stokman aan de Boulevard Heuvelink als één van de eerste woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL.

De familie kan nu als één van de eersten in de wijk gebruik maken van de eigen glasvezelverbinding. Wilt u meer weten over glasvezel? Kom dan naar de Glasvezelaansluitdag op 10 april.

Kwaliteitsverbetering

De familie Stokman kan vanaf vandaag genieten van de vele voordelen van glasvezel. De keuze voor glasvezel was snel gemaakt. “We zijn als wijk heel actief op gebied van bijvoorbeeld parkeren, veiligheid en bouwen we aan een kindvriendelijke buurt. Dus het is fijn als ook onzichtbare infrastructuur wordt aangepakt. We zijn in de wijk afhankelijk van stabiel en snel internet, want we hebben ook veel zelfstandige ondernemers in de wijk. Een glasvezelnetwerk is een kwaliteitsverbetering die de wijk verder helpt, nu en in de toekomst. De aanlegwerkzaamheden gingen supersnel en de straat ziet er weer netjes uit!”, aldus mevrouw Stokman.

Glasvezelaansluitdag

Op 10 april wordt er een Glasvezelaansluitdag georganiseerd. Hier geeft onze glasvezelmonteur een demonstratie van het aansluiten van de woning. Ook laat hij zien hoe de apparatuur kan worden aangesloten op het glasvezelaansluitpunt. Van de glasvezeladviseurs krijgt u persoonlijk advies en kunt u de planning inzien. Zij vertellen wat er nodig is om gebruik te maken van glasvezel en hoe de bekabeling in uw huis er straks uitziet.

 

  • Datum:               10 april 2019
  • Tijd:                    19:00 uur t/m 21:00 uur
  • Locatie:              Buurtcentrum De Lommerd, Spijkerstraat 185a, Arnhem


Meer informatie

Inwoners van Arnhem kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning, voordelen en de verschillende abonnementen terecht in het glasvezelinformatiepunt in het pand van DAZO 125, Spijkerstraat 125 in Arnhem. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op

www.kpnnetwerk.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden