Hoe word ik een prins of prinses op kasteel Rosendael

Foto: Gelders Landschap en Kasteelen

Op woensdagmiddag 3 april kunnen kinderen weer deelnemen aan de Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael.

Kinderen die tot nu toe alleen maar konden dromen van zelf een prins of prinses worden, kunnen zich nu inschrijven voor de prinsen en prinsessencursus op kasteel Rosendael. Met een hofdame of lakei maken kinderen in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en echte prinsen en prinsessenklusjes. Na afloop krijgt iedereen een glaasje ranja en een presentje.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een prachtig historisch ingericht kasteel en een park met veel bezienswaardigheden.

Even lekker naar buiten?

Voor of na de cursus kunnen de kinderen met hun ouders het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. In het park kunnen kinderen hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoetenpad lopen en nog veel meer! Natuurlijk laat iedereen zich ook nog even natspetteren bij de bekende Bedriegertjes. Dat wordt lachen, gieren, brullen! Op het gazon liggen leuke buitenspellen waar je je mee kunt vermaken en bij de Oranjerie kan men heerlijk zitten voor een hapje en drankje.

 

Kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael is onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van het GLK hebben gratis toegang, net als Museumkaarthouders. Voor de prinsen en prinsessencursus betalen zij alleen een toeslag.

 

Datum: woensdag 3 april

Tijden: van 15.30 tot 17.00 uur. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijs, inclusief cursus, kasteel- en parkbezoek: €12,50 volwassenen, € 8,50 kinderen t/m 18 jaar. Museumkaarthouders en donateurs betalen €3,00 pp voor de prinsen- en prinsessencursus.

Meer informatie en reserveren: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden