Blokker Koningstraat geeft feestje bij heropening

Foto: Daniel Lewensztain

Blokker aan de Koningstraat heropent de vernieuwde winkel. Het assortiment is vernieuwd en er zijn honderden nieuwe artikelen bij gekomen.

Voortaan kunnen klanten bij de Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een spel en openingsaanbiedingen op onder meer koekenpannen, stofzuigers en schoonmaakmiddelen.

Openingsfeestje

Bedrijfsleider Frank Heling: “Komende woensdag 13 februari verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is.”

Thematafels en koopjeskast

Blokker vernieuwde niet alleen het assortiment, de winkel werd ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting, aldus Heling. “Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden