SwimKids levert nieuwe zwemhelden

Foto: SwimKids

Ouders die altijd nauw betrokken worden bij zwemlessen en kinderen die individuele aandacht krijgen, dat is de kracht van SwimKids. Voor het eerst sinds de lessen ook in De Dumpel in Velp worden gegeven, werd er zaterdag 10 januari afgezwommen. De zwemlessen vinden plaats in groepen van maximaal 5 kinderen waarbij spelend leren een belangrijke voorwaarde is voor snel leren zwemmen.

Tweetalig
SwimKids is 8 jaar geleden opgericht met als doel om de traditionele zwemlesmethode los te laten en kinderen te laten ervaren hoe leuk zwemmen is. De zwemlessen worden tweetalig aangeboden, waardoor ook een grote groep expats terecht kan bij SwimKids.

Op de foto: de 10 kinderen die afgelopen zaterdag hun zwemdiploma hebben gehaald: Maxwell, Ralph, Daniel, Tord, Thomas, Inserah en Jamilah haalden hun A-diploma. Merel zwom af voor haar B-diploma en Eser en Dylan haalden het complete Zwem-ABC (foto: SwimKids)

De zwemlessen worden gehouden op zaterdagmiddag. Een proefles is gratis en SwimKids werkt niet met wachtlijsten. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen