Wethouder Leisink bouwt mee aan Schuytgraaf

Foto:

Sinds afgelopen zomer wordt in de Arnhemse wijk Schuytgraaf gebouwd aan het Aurorakwartier.  De bouw vordert snel en het hoogste punt is inmiddels al bereikt. Ter gelegenheid van het bereiken van deze feestelijke mijlpaal gaat wethouder Leisink op maandag 6 oktober tijdens een officiële handeling eventjes meebouwen aan het project. Het wordt voor de wethouder de eerste officiële handeling in de Schuytgraaf.

Het Aurorakwartier is een ontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling en EFY Group B.V. in samenwerking met de gemeente Arnhem. Het project bestaat in totaal uit 34 hoek- en tussenwoningen in verschillende types. Deze woningen worden gebouwd in twee fasen. In fase 1 zijn nog enkele woningen beschikbaar die naar verwachting nog voor het eind van 2014 opgeleverd worden, in de tweede fase zijn ook nog woningen beschikbaar. 
Ome Joop’s Tour
Bij Janssen de Jong Projectontwikkeling is het gebruikelijk dat ter gelegenheid van de officiële handeling door de wethouder een cheque wordt uitgereikt aan een goed doel. Wethouder Leisink dacht in overleg met wethouder Elfrink (onder andere van wonen en vastgoed) meteen aan ‘Ome Joop’s Tour’. Een stichting die jaarlijks een fietsvakantie organiseert voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar die op een andere wijze niet op vakantie gaan.  
Uitnodiging
Het hoogste punt wordt op 6 oktober gevierd met kopers, de gemeente en overige partijen die bij de totstandkoming van het project betrokken zijn. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in deze woningen zijn van harte welkom op het bouwterrein van het Aurorakwartier aan de Orpheusstraat / Castorstraat in Arnhem. De officiële handeling zal plaatsvinden om ca. 16.30 uur. Aansluitend is er tijd voor een hapje en een drankje. Vooraf is het mogelijk alvast een kijkje op de bouw te nemen.
Meer informatie over het project Aurorakwartier kunt u vinden op www.aurorakwartier.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen