Wie inspireerde het groenst het afgelopen jaar in Arnhem?

Foto: arnhem.nieuws.nl

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2014 weer een Groen Lintje uitgereikt aan een bijzonder groen initiatief. Het Lintje geeft jaarlijks groene initiatieven in Arnhem en de regio een steuntje in de rug en een boel extra aandacht. De organisatie is op zoek naar initiatieven.

Een vakkundige jury zal de nominaties beoordelen en beslissen wie het Groene Lintje dit jaar krijgt uitgereikt. Het Lintje wordt feestelijk uitgereikt op 7 november in de Witte Watermolen. Maar waar zitten toch die bijzondere mensen en organisaties? Hiervoor wordt uw hulp gevraagd. 
Kent u bedrijven, mensen of organisaties die bezig zijn met een geweldig duurzaam en/of groen initiatief, nomineer deze dan door een mail te sturen aan: [email protected]; Vertel hierbij wat dit idee of deze persoon zo bijzonder maakt.
 
Het Groene Lintje wordt in Arnhem sinds 2012 uitgereikt en is een initiatief van GroenLinks, afdeling Arnhem. Eerdere winnaars waren De Groene Vos (2012) en Duurzaam Verenigen (2013). Voor meer informatie kunt u contact opnemen via bovengenoemd mailadres.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden