Forse korting NIVON cursussen Arnhem

Foto:

Komend jaar organiseert NIVON afdeling Arnhem weer tientallen cursussen in taal, muziek, literatuur en yoga, tai chi en chi kung. Leden krijgen altijd een flinke korting op de cursusprijs, maar ook mensen die geen lid zijn kunnen dit jaar die korting krijgen. NIVON biedt de mogelijkheid om een jaar lang als niet-lid tegen gereduceerd ledentarief aan cursussen deel te nemen.

NIVON Arnhem is een bloeiende afdeling van het Nederlands Instituut voor Volksontwikkeling en Natuurvriendenwerk. Ontplooiing, ontspanning, ontmoetingen, natuur en cultuur staan centraal. De afdeling organiseert wandelingen, excursies, lezingen en cursussen. Daarmee biedt het mensen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid tot verdere vorming, ontwikkeling of scholing, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. 
Dit alles is niet gericht op het behalen van een diploma, voorop staat om mensen van deze tijd de kans te bieden zich onder deskundige begeleiding zo breed mogelijk te informeren. Veel cursisten zien dan ook een gevolgde cursus als ondersteuning in het dagelijkse werk, voor hun beroep of voor andere activiteiten.
De cursussen worden gegeven in activiteitencentrum De Wasserij, Molenbeekstraat 26a te Arnhem. Meer informatie is te vinden op de website: www.nivon-arnhem.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden