DeBroekriem zoekt eventmanagers

Foto:

Bij DeBroekriem in Arnhem worden wekelijks inspirerende meet-ups en workshops georganiseerd met als doel de (sollicitatie)vaardigheden te vergroten en het netwerk van de werkzoekende deelnemers uit te breiden. Voor het organiseren van deze activiteiten is DeBroekriem op zoek naar eventmanagers, 30 september start het nieuwe seizoen.

DeBroekriem wil werkzoekenden inspireren en in beweging zetten. Dit gebeurt door het organiseren van activiteiten waarbij ontmoetingen ontstaan tussen collega-werkzoekenden en gastsprekers. Het nieuwe seizoen van DeBroekriem in Arnhem wordt dinsdag 30 september afgetrapt met deel 1 van de workshop Van verwerken naar netwerken. De vervolgworkshop wordt gehouden op 14 oktober, op 7 oktober is er een bijeenkomst die in het teken staat van Visioning. 
Interessant
De events worden allemaal georganiseerd door vrijwilligers. “We hebben nu twee eventmanagers, maar het mooiste zou zijn als dat er vier worden,” vertelt Karin de Groot, eventmanager bij DeBroekriem in Arnhem. “Als eventmanager verzin je events en benader je hiervoor gastsprekers. De onderwerpen die we behandelen zijn divers. Van personal branding tot social media, maar soms gaat het ook over hele praktische dingen zoals hoe maak ik een goed profiel op LinkedIn.” DeBroekriem werkt weliswaar met een budget van 0 euro, maar toch lukt het keer op keer om interessante gastsprekers te krijgen.
 
Uitdagingen
Als eventmanager heb je een heleboel vrijheden. “Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt samenwerkingsverbanden aangaan, op zoek naar nieuwe locaties en onderwerpen en gastsprekers regel je helemaal zelf. Er liggen dus volop uitdagingen,” aldus Karin. Ervaring met het organiseren van events is niet noodzakelijk, een flinke dosis enthousiasme, zelfstandigheid en overtuigingskracht zijn belangrijker. “Ik ben destijds als eventmanager gaan werken om uit mijn comfortzone te treden en mezelf zichtbaar te maken. Ik vind het heel inspirerend en leuk. Ook heel leerzaam zijn de maandelijkse teamdagen voor eventmanagers met een masterclass van professionals. Ik zie alleen maar pluspunten.”
Nieuwsgierig geworden of de functie van eventmanager iets voor jou is? Kom dan de sfeer proeven tijdens een van de workshops in Arnhem. Of kijk voor meer informatie op: www.debroekriem.nl
Op de foto: Eventmanager Karin de Groot in actie tijdens een presentatie bij een masterclass van de maandelijkse teamdag voor de eventmanagers in Utrecht.  
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden