Nieuwe dierenambulance regio Arnhem

Foto:

Dierentehuis Arnhem heeft donderdag 11 september jl. ook haar tweede dierenambulance vervangen. De eerste nieuwe dierenambulance doet al dienst sinds vorig jaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de sleutels overhandigd.

Dhr. Huijbrecht van Renault Bochane Arnhem overhandigde de sleutels aan de algemeen manager van Dierentehuis Arnhem e.o., Oswin Geuskens. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de Renault dealer in Arnhem. De eerste nieuwe dierenambulance werd hier ook aangeschaft. De inrichting is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het autobedrijf en Sanderse Systems Bedrijfswageninrichting uit Elst.  
Inrichting
Door de jarenlange ervaring die Geuskens met diverse ambulancegeneraties heeft, was duidelijk wat er in de nieuwe ambulance gerealiseerd moest worden en de twee andere partners zorgden voor de praktische uitvoering daarvan. “Zo is de nieuwe ambulance volledig bekleed met polyester aan de binnenzijde, met een antislipvloer, waardoor de binnenzijde eenvoudig schoongespoten kan worden en zijn ook de hondenhokken in polyester met stevig hang en sluitwerk uitgevoerd”, aldus Geuskens. 
dierentehuisarnhemeo-1
Oswin Geuskens (l) ontvangt sleutels van Dhr. Huijbrecht (foto: Dierentehuis Arnhem eo)
Vrijwilligers
De manager van het dierentehuis vervolgt: “Achter één van de schuifdeuren is een grote kast voor alle materialen gemaakt, waardoor deze gescheiden van het achter-compartiment opgeslagen worden en dus schoon blijven.” In zijn dankwoord richtte Oswin Geuskens zich met name tot de vrijwilligers: “Zonder vrijwilligers kan de dierenambulance niet rijden en kunnen wij ons werk niet doen”. Stichting DierenLot, stichting Nijdier en de gemeente Arnhem hebben een bedrag bijdragen om de aanschaf van de dierenambulance mogelijk te maken.  
Hygiënisch en comfortabel
“De dierenambulance van Stichting Dierentehuis Arnhem en Omstreken kan zo weer geruime tijd op een veilige manier uitrukken en zieke en zwerfdieren op een goede, hygiënische en comfortabele manier vervoeren”’ aldus een tevreden Oswin Geuskens.
Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het dierentehuis, of check de website: www.dierentehuisarnhem.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden