Spetterende Ernst & Bobbie shows in Burgers’ Zoo

Foto:

De bekende kinderacteurs Ernst en Bobbie geven zondag 7 september 2014 enkele wervelende shows in het Auditorium van het Burgers’ Zoo in Arnhem. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar, maar wees er snel bij, want vol is vol en is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Elke show van Ernst en Bobbie duurt ongeveer dertig minuten.

De kinderacteurs Ernst en Bobbie hebben hun eerste grote televisieserie opgenomen in het Arnhemse dierenpark. De serie werd een groot succes! Al snel volgden enkele nieuwe televisieseries en zelfs een aantal speelfilms met het komische duo in de hoofdrol. Dagelijks zijn de avonturen van Ernst en Bobbie te zien bij Telekids (RTL 8). Ernst en Bobbie geven daarnaast spetterende muzikale shows door het hele land. Dit is uw kans om tegen een zeer voordelige prijs een dagje dierentuin te combineren met een bezoek aan één van de shows van deze televisiesterren. 
Kaarten alleen online verkrijgbaar
Kaarten voor de shows van Ernst en Bobbie zijn alleen online verkrijgbaar op de website www.burgerszoo.nl/ernstenbobbie. Wees er snel bij, want vol is helaas vol: er zijn per show namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het luxe Auditorium van Burgers’ Zoo. Bij de ingang van het Auditorium worden uw entreekaarten gescand. Zorg er dus voor dat u uw e-tickets thuis zorgvuldig uitprint en aan de controleur kunt overhandigen voordat u de zaal betreedt.
Bezoekers betalen slechts het standaardtarief voor een entreekaart voor Burgers’ Zoo als ze hun tickets voor één van de Ernst en Bobbie Shows boeken. Abonnementhouders en kinderen tot en met drie jaar betalen slechts € 1,50. Ook voor hen geldt dat kaarten alleen online verkrijgbaar zijn en plaatsen voor de show vooraf gereserveerd moeten worden. 
Wees er snel bij, want vol is vol en is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Elke show van Ernst en Bobbie duurt ongeveer dertig minuten. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden