Ome Joop’s Tour 2014 van start

Met de ploegenpresentatie op het Kerkplein in Arnhem is op zondag 20 juli het startsein gegeven voor Ome Joop’s Tour 2014. Maandag 21 juli begint de eerste etappe, op woensdag 30 juli wordt de tour weer terug verwacht in Arnhem.

Nadat de deelnemers zich eerder op zondag hadden verzameld in de Rijnhal werd koers gezet naar het Kerkplein in het centrum van Arnhem. Na aankomst werd door alle aanwezigen een minuut stilte gehouden om stil te staan bij de slachtoffers van de vliegramp in de Oekraïne.
Op het podium werden vervolgens de ploegen gepresenteerd en waren er activiteiten voor de kinderen. Onder meer Joey Hartkamp zorgde voor live muziek. Maandag 21 juli om 11.00 uur gaat de 64e editie van Ome Joop’s Tour echt van start, het startschot wordt gegeven door Theo Janssen. 
f4pogzlwu8d7o1mlzzdusldd0
Ome Joop’s Tour is een fietsvakantie voor kinderen die om welke reden dan ook weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Tijdens de tocht wordt dit jaar onder meer een bezoek gebracht aan het Dolfinarium, Walibi en de Efteling.
Lees ook: 
Foto’s: Arnhem Nieuws 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
wcbdfm7i1bkjwggx3vm35dxhd
zpauyp7pd0izxjdwtumdqrs8g
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen