IJzeren Troon uit Game of Thrones in Arnhem

Foto:

Ter ere van de start van het vierde seizoen van Game of Thrones reist HBO door Nederland met het iconische boegbeeld uit de succesvolle tv-serie: de IJzeren Troon. Op maandag 28 april kunnen fans uit het oosten zich op de troon laten vereeuwigen in Arnhem. 

Tussen 16:00 en 19:00 uur staat het pronkstuk op het Centraal Station van Arnhem. Deelnemers die op de troon plaatsnemen, kunnen hun foto’s een dag later terugvinden op de Facebook-pagina (facebook.com/HBOnl) van HBO Nederland.
 
Arnhem is in navolging van Amsterdam, Breda en Groningen de vierde stad in Nederland waar de IJzeren Troon komt te staan. Speciaal voor de TroonTour is er een video gemaakt waarin fans tips krijgen over waar de troon in Nederland komt te staan. Zo komt in de video ook de John Frostbrug van Arnhem voorbij. Fans worden aangemoedigd om de hashtag #TroonTour te gebruiken.
game-of-thronestroontourarnhem-1
 
Game of Thrones – seizoen 4
In het vierde seizoen van Game of Thrones gaat de strijd om het mythische continent Westeros onherroepelijk door. Naast Carice van Houten – die sinds het tweede seizoen te zien is als de rode priesteres Melisandre – is er in het vierde seizoen een belangrijke rol weggelegd voor Michiel Huisman. 
Het vierde seizoen van Game of Thrones is elke maandag om 20:30 uur te zien, exclusief bij HBO. De eerste aflevering van het vierde seizoen is t/m 5 mei gratis te bekijken via www.itsHBO.nl/GoT.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen