Namen finalisten Heuvelinkprijs 2014 bekendgemaakt

In juni wordt voor de vierde keer de Heuvelinkprijs 2014 uitgereikt, dé architectuurprijs voor het beste Arnhemse gebouw. De verkiezing wordt georganiseerd door architectuurcentrum CASA en is vernoemd naar Arnhems befaamde stadsbouwmeester. De namen van de zes finalisten zijn bekendgemaakt.

De Heuvelinkprijs is in de jaren negentig in het leven geroepen door de gemeente Arnhem en dagblad De Gelderlander om de aandacht voor lokale architectuur te stimuleren. Voor deze editie konden Arnhemse bouwprojecten worden voorgedragen die in de periode 2012-2013 zijn opgeleverd. Anders dan voorgaande edities is ditmaal geen onderscheid gemaakt tussen woning- en utiliteitsbouw. 
De Heuvelinkprijs 2014, die wederom bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs, zal op 12 juni aanstaande worden uitgereikt tijdens de Nacht van de Architectuur. Via de website van CASA kan men tot 30 april een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete gebouw.   
De finalisten voor de Heuvelinkprijs 2014 zijn Mariëndaal Centre of Excellence (2013), MFA Klarendal (2013), Modez (2012), Rozet (2013), De Stek (2013) en Zwaluwpark (2012).
Kijk voor meer informatie op: www.casa-arnhem.nl
Foto: Rozet, één van de finalisten (foto: Arnhem Nieuws)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen