Lentekriebels Stegenkwartier Arnhem

Foto:

De binnenstad van Arnhem kent zo zijn geheimen. In het Stegenkwartier, net achter de grote winkelstraat (Roggestraat, Ketelstraat en Vijzelstraat) en boven het Kerkplein, struin je langs karakteristieke winkels en bijzondere horecagelegenheden. De straatjes zijn de meest sfeervolle in de stad.

Veel bezoekers van de binnenstad van Arnhem lopen onwetend langs dit pittoreske deel van de binnenstad. Het is jammer dat de bezoekers nooit zullen weten van de vele biologische winkeltjes en (h)eerlijke horeca van het stegenkwartier. Ook de vele hebbedingetjes-winkels zullen ze nooit bezoeken. ..
Dit is de reden waarom de ondernemers in het stegenkwartier een groots evenement hebben georganiseerd. Zo’n 18 ondernemers hebben de handen ineengeslagen en hebben 6 april uitgeroepen tot “lentekriebels in het Stegenkwartier”. Deze zondag zijn er, naast de altijd geldende kortingen en acties, speciale acties georganiseerd. Hieronder treft u een opsomming van de deelnemende ondernemers en de evt. acties. 
Het stegenkwartier bruist op 6 april van 12:00 uur tot 17:00 uur van de activiteiten! Kom langs in het stegenkwartier en laat u verrassen door dit geheim stukje van de Arnhemse binnenstad.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen