Vragen in raad Arnhem na ongeluk A325

ARNHEM – De Arnhemse partij Zuid Centraal wil duidelijkheid over de veiligheid van het Jubileumpark langs de A325 waar vorige week een 5-jarig jongetje om het leven kwam.Het tragische ongeluk gebeurde toen de kleuter achter zijn weggelopen hond de snelweg op rende. Het kind werd geschept door een passerende auto….

ARNHEM – De Arnhemse partij Zuid Centraal wil duidelijkheid over de veiligheid van het Jubileumpark langs de A325 waar vorige week een 5-jarig jongetje om het leven kwam.

Het tragische ongeluk gebeurde toen de kleuter achter zijn weggelopen hond de snelweg op rende. Het kind werd geschept door een passerende auto.

Volgens Zuid Centraal staat de situatie al langer te boek als onveilig. De partij wil nu van het gemeentebestuur weten wat er gedaan kan worden om ongelukken in de toekomst te voorkomen.

Wethouder in gesprek met initiatiefnemer internetactie

Marcel van Draanen van de Facebookactie ‘A325 veilig’ gaat deze week in gesprek met de gemeente Arnhem over de veiligheid van het park. Hij spreekt dan met wethouder financiĆ«n en mobiliteit Martijn Leisink. Arnhem gaat samen met de provincie Overijssel kijken of er reden is om langs de snelweg een afscheiding te plaatsen.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden