20 % binnen voor Arnhem-Direct & Pantoons boek!

De actie om via crowdfunding het eerste boek van onze huiscartoonist loopt inmiddels een tijdje. De eerste hordes waren snel genomen maar nu gaat het er om om een eindsprint te maken en de benodigde €2.500 voor 18 november binnen te krijgen! Zo heb je een prachtig, hyperlokaal stripboek voor…

De actie om via crowdfunding het eerste boek van onze huiscartoonist loopt inmiddels een tijdje. De eerste hordes waren snel genomen maar nu gaat het er om om een eindsprint te maken en de benodigde €2.500 voor 18 november binnen te krijgen! Zo heb je een prachtig, hyperlokaal stripboek voor in de schoen of onder de kerstboom. Of om gewoon de rest van het jaar iemand blij mee te maken. In ieder geval zijn wij al heel blij en trots om te zien dat er al een leuk bedrag echt op de rekening staat.

Hieronder lees je wat de opties zijn. Je kan ook even hier klikken. Verder help je ons ook ontzettend door dit bericht zoveel mogelijk te delen bij je vrienden, je werk, je familie, buren en favoriete sociale netwerk. En natuurlijk door dat boek te kopen!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden