Verdachte moord Geitenkamp blijft zwijgen

ARNHEM – De 25-jarige verdachte van de moord op een 57-jarige vrouw in Arnhem blijft zwijgen. Hij is drie maanden geleden opgepakt, maar tot nu toe heeft de Arnhemmer geen verklaring willen afleggen. Dat bleek dinsdag op de pro formazitting.De vrouw werd op maandag 8 juli dood aangetroffen in haar…

ARNHEM – De 25-jarige verdachte van de moord op een 57-jarige vrouw in Arnhem blijft zwijgen. Hij is drie maanden geleden opgepakt, maar tot nu toe heeft de Arnhemmer geen verklaring willen afleggen. Dat bleek dinsdag op de pro formazitting.

De vrouw werd op maandag 8 juli dood aangetroffen in haar woning aan de Sperwerstraat in de wijk Geitenkamp. Ze bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. Het slachtoffer heeft enkele dagen dood in huis gelegen. Vermoedelijk is de vrouw door messteken om het leven gebracht.

Pieter Baan Centrum

De 25-jarige verdachte komt uit de buurt. Hij wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Zijn advocaat had zich verzet tegen opname in deze psychiatrische observatiekliniek, maar de rechter wees zijn bezwaren achter gesloten deuren af.

Sectierapport

De advocaat had ook om het sectierapport gevraagd. Maar het Openbaar Ministerie wil het rapport pas afgeven als de verdachte een verklaring heeft afgelegd, zodat zijn verklaring kan worden getoetst. De rechter is het daarmee eens.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden