Cees van der Pluijm, stadsdichter Arnhem | video

Met ingang van dinsdag 15 oktober is Arnhemse schrijver Cees van der Pluijm in functie als RTV Arnhem Stadsdichter. Het komende jaar zullen ruim dertig van zijn Sonsbeeksonnetten verfilmd worden in sfeervolle impressies van ongeveer drie minuten. RTV Arnhem zal elke clip meermaals uitzenden en daarnaast zijn de filmpjes terug…

Met ingang van dinsdag 15 oktober is Arnhemse schrijver Cees van der Pluijm in functie als RTV Arnhem Stadsdichter. Het komende jaar zullen ruim dertig van zijn Sonsbeeksonnetten verfilmd worden in sfeervolle impressies van ongeveer drie minuten. RTV Arnhem zal elke clip meermaals uitzenden en daarnaast zijn de filmpjes terug te zien via YouTube.

Cees van der Pluijm publiceerde ruim dertig boeken, waaronder poëzie, light verse, een roman, brieven, liedteksten, columns, lezingen en essays. Cees van der Pluijm werkte samen met onder anderen Drs. P, Robert Long en Jules de Corte. Begin 2014 zal van zijn hand een groot boek verschijnen over de geschiedenis van mijn geboorteplaats Radio Kootwijk, over het voormalige zendstation en het leven in een geïsoleerd dorp op de Veluwe.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden