Pay It Forward: ondersteun Arnhemse kinderen rond armoedegrens

In de periode tussen 17 oktober tot en met 13 december zal er in Arnhem een groot evenement plaatsvinden onder de naam “Pay It Forward Arnhem”. Pay It Forward Arnhem ondersteunt allerlei lokale initiatieven van de Arnhemse gemeenschap om maatschappelijke problemen aan te pakken. Voor de eerste editie heeft de…

In de periode tussen 17 oktober tot en met 13 december zal er in Arnhem een groot evenement plaatsvinden onder de naam “Pay It Forward Arnhem”. Pay It Forward Arnhem ondersteunt allerlei lokale initiatieven van de Arnhemse gemeenschap om maatschappelijke problemen aan te pakken. Voor de eerste editie heeft de organisatie van Pay It Forward Arnhem gekozen om Arnhemse kinderen die op en rond de armoedegrens leven te ondersteunen. Pay It Forward Arnhem zal vooral (financiële) middelen ophalen en activiteiten ontwikkelen om deze kinderen gelijke kansen te bieden door drie organisaties te ondersteunen.

Door bezuinigen in Den Haag wordt het steeds moeilijker voor lokale overheden om met minder financiële middelen maatschappelijke vraagstukken goed op te pakken. Daarom zal steeds vaker een beroep gedaan worden op Arnhemse burgers en organisaties om met creatieve oplossingen te komen voor deze maatschappelijke uitdagingen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden