Kracht op de Bult doet mee zoektocht naar de kroonappels

Foto:

Van Aandachtswijk naar Voorbeeldwijk!! Kracht op de Bult  op de Geitenkamp kandidaat voor Oranje Fonds Kroonappels.

ARNHEM – Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Er zijn drie categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand.

Kracht op de Bult doet mee aan deze grote landelijke actie in de categorie Buurt. Vanaf nu is deze voordracht te bekijken op www.kroonappels.nl onder gemeente Arnhem.  In het stemweekend van 15, 16 en 17 maart kan iedereen uit deze gemeente hierop stemmen en zo Koning Willem Alexander en Koningin Maxima  de weg wijzen naar dit mooiste sociale initiatief. De initiatieven met de meeste stemmen in de gemeente gaan door naar de volgende ronde.

De Geitenkamp:  Van aandachtswijk naar voorbeeldwijk!

Sinds februari 2012 bruist het van de burgerinitiatieven op de Geitenkamp. De Burger is aan zet en heeft een wijkagenda opgesteld. Wie weten er beter wat goed is voor de wijk dan de mensen die er wonen? Het project Kracht op de Bult is een voorbeeld voor de stad Arnhem. De burger zegt wat die nodig heeft en is samen met alle betrokken maatschappelijke organisaties aan het werk om de wensen te realiseren. Dit leidt tot een Bult aan activiteiten en fantastische initiatieven. We zijn trots op onder andere de Droomfabriek, De Rommelkist, Het Jaarfeest, De Geitenkampdag, Kinderwijkteam, een professioneel steunteam, Kids in de Wijk,  de Seizoensfeesten, Het brede school netwerk, Wijkkrant op de Hoogte en vele andere mooie producten die er zijn dankzij de bewoners van de Geitenkamp.

Kracht op de Bult is een voorbeeld van ultieme burgerkracht voor de stad, de provincie en het koninkrijk en verdient het predicaat KROONAPPEL! 

Breng uw stem uit op dit mooie burger initiatief via www.kroonappels.nl op 15, 16 en 17 maart.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen