City Centrum Arnhem viert jubileum ingetogen

Foto:

50 jaar vooruitgang door samenwerking

50 jaar vooruitgang door samenwerking

ARNHEM – Vandaag, dinsdag 19 februari, viert ondernemersvereniging City Centrum Arnhem (CCA) haar 50-jarig jubileum. Gezien de economische situatie ziet de CCA geen aanleiding een uitbundig feest te organiseren.

Het jubileum wordt met leden, oud-bestuurders en relaties gevierd in de Historische Kelders. Onder muzikale omlijsting, een hapjesbuffet en volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, zullen diverse sprekers heden, toekomst en verleden van de belangenvereniging vanuit verschillende gezichtspunten benaderen. Naast wethouder Michiel van Wessem (o.a. Economische zaken, Recreatie en Evenementen) zullen directeur Kamer van Koophandel Centraal Gelderland Ronald Migo, CCA-voorzitter Jos Wegdam en oud-storemanager de Bijenkorf Frits Viguurs het woord voeren.

City Centrum Arnhem

De oprichting van het CCA is op 10 oktober 1962 een feit; de vereniging bestaat dan uit een samenwerkingsverband van winkeliers in de hoofdas. Gezamenlijke promotie, evenementen en aantrekkelijk winkelen; daar draait het in het begin om. Met name door de explosieve toename van het aantal auto’s krijgen gemeente en CCA met elkaar te maken: bereikbaarheid en parkeren, concurrentie van andere steden en winkelgebieden zijn trouwens nog steeds belangrijke CCA-thema’s. Anno 2013 is het CCA een brede en actieve ondernemersvereniging die bewust samenwerking zoekt met andere bij de binnenstad betrokken partijen. Het CCA wordt veelal gezien als dé belichaming van alle ondernemers in de binnenstad.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen