KANE op 16 maart in Rijnhal Arnhem

Foto:

ARNHEM – KANE komt op zaterdag 16 maart voor een concert naar Arnhem. De band geeft een concert in de Rijnhal.

ARNHEM – KANE komt op zaterdag 16 maart voor een concert naar Arnhem. De band geeft een concert in de Rijnhal.

Eigenlijk behoeft KANE geen introductie. De band heeft grote hits gescoord met nummers als ‘So Glad You Made It’, ‘Rain Down On Me’, ‘Shot of a Gun’ en ‘No Surrender’. De band heeft meerdere platina albums en uitverkochte concerten in onder andere Ahoy, Amsterdam ArenA, De Kuip, Strand van Almere, ADO Den Haag stadion, HMH en het Malieveld op haar naam staan. In 2011 stond Kane drie keer in een uitverkocht Ahoy met ‘Singles Only’. De aanleiding van deze concertreeks was het gelijknamig verschenen ‘best of’ album, met alle 24 uitgebrachte singles van de band. Met vele onderscheidingen op zak als MTV, TMF, 3FM, een Edison en Gouden Harp schaart Kane zich inmiddels bij de meest succesvolle Nederlandse bands ooit.

Gouden plaat Come Together

Na bijna twee jaar afwezig te zijn geweest, kwamen de mannen van Kane in oktober 2012 met een nieuwe single.De laatste cd Come Together is, sinds het album op 23 november uitkwam, 25.000 keer over de toonbank gegaan en dat is goed voor goud. De mannen van Kane hebben hun zesde studioalbum beschreven als een plaat ‘met een positief, optimistisch gevoel, dat erop gericht is om mensen samen te brengen’.

Edison

Het album bevat negen tracks, waaronder de single Come Together. Come Together is genomineerd voor de Edison publieksprijzen voor beste album en voor beste single. Kane komt ook in aanmerking voor de Edison juryprijs voor beste groep. Op 11 februari wordt bekendgemaakt wie er met de Edison Awards vandoor gaat.

Het concert op 16 maart belooft een show van formaat te worden waarbij het nieuwe materiaal een grote rol speelt, maar waar ook ruimte is voor de vele klassiekers die de band op zijn repertoire heeft.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 25,- excl. servicekosten en zijn onder andere verkrijgbaar bij Kroese Arnhem/Nijmegen, Waaghals en Den Koopman in Arnhem.

Kaartverkoop digitaal via: www.rijnhal.com en www.luxorlive.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen