Eerste Nationale Budodag op Papendal

ARNHEM – Sportcentrum Papendal is zaterdag 16 februari het decor voor de eerste Nationale Budodag. Deze dag staat onder leiding van dagvoorzitter en Olympisch kampioen Mark Huizinga en wordt georganiseerd door de Judo Bond Nederland, in samenwerking met de Provincie Gelderland en de Gelderse Sport Federatie.

 

De Nationale Budodag kent voor de clubs uit de provincie Gelderland een speciaal in het leven geroepen ‘Gelderse route’. Naast de activiteiten op Papendal vindt bovendien in Ede de Open Midden-Nederlandse kampioenschappen judo voor gehandicapten plaats. Er zal vanuit Papendal regelmatig een live-verbinding worden gelegd met dit toernooi in Ede.


De Nationale Budodag is een dag waarop alle budoliefhebbers
samenkomen om te genieten van aikido, jiujitsu en judo. Enerzijds om kennis en ervaring op te doen via tal van interessante workshops, waarbij onder meer voormalig wereldkampioenen Edith Bosch en Ruben Houkes actief zijn. Ook topjudoka Anicka van Emden verleent haar medewerking aan een workshop.

Maar er is natuurlijk ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten op de tatami. Op de judomat kunnen kinderen les krijgen van topjudoka en Olympisch medaillewinnaar Elisabeth Willeboordse of meedoen met tal van bijzondere judospelletjes bij de Judo Xperience. Kortom, een inhoudelijke en afwisselende dag voor iedere jeugdjudoka, bestuurder, sportschoolhouder, wedstrijdsporter, scheidsrechter, vrijwilliger, judoleraar en alle anderen die de budosport een warm hart toedragen.

 

Kosten

Jeugdjudo € 10,00 (niet-leden € 15,00)*

Talententrainingen € 10,00 (niet-leden € 15,00)

Volwassenen € 20,00 (niet-leden € 30,00)

(Dit bedrag is inclusief deelname aan workshops, koffie/thee bij aankomst en lunch.)

* Ouders van jeugdleden die komen kijken en gebruik willen maken van lunch en koffie/thee betalen € 10,00.

 

U kunt er bij uw aanmelding voor kiezen om een automatische incasso af te geven. Indien u geen toestemming geeft voor een automatisch incasso kunt u bij aankomst op Papendal de deelnemersbijdrage voldoen.

 

Judoclinic onder leiding van Mark Huizinga

Meer informatie over en aanmelden voor de eerste Nationale Budodag is te vinden op www.jbn.nl/nationalebudodag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen