Festival phonq* 2013 uitgebreid met veel muziek

ARNHEM – Festival phonq* beleeft aankomend weekend haar derde editie. Dit jaar is het aanbod muziek groter dan de jaren daarvoor. Naast muziek is er een uiteenlopend programma voor jong en oud.  

ARNHEM – Festival phonq* beleeft aankomend weekend haar derde editie. Dit jaar is het aanbod muziek groter dan de jaren daarvoor. Naast muziek is er een uiteenlopend programma voor jong en oud.  

Op vrijdag 1 februari opent phonq* om 19.00 uur haar deuren voor publiek en barst het festival voor de derde keer los. Iedereen is welkom in Showroom Arnhem aan het Kleine Oord! Phonq* heeft in deze derde editie het winterterras opgebouwd vlak bij het Arnhemse stadscentrum. Iedereen is op vrijdag 1 februari om 19.30 uur van harte welkom in Showroom Arnhem bij de officiële opening van phonq* en de voorstellingen die vanaf 20.00 uur van start gaan.

Programma
De programmering van phonq* is uiteenlopend en geschikt voor jong en oud! Er zijn voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. De Literatuur Carrousel, met o.a. A.L. Snijders, Marc Fabels, Paul Abels en Jente Posthuma is nieuw toegevoegd aan het programma.
Dit jaar is er op muzikaal gebied flink uitgebreid en zijn op phonq* artiesten te beluisteren als de Amsterdamse singer-songwriter Hartog, blues muzikant Erik Ankoné en de Arnhemse Aniek Maren.

Vijand in Eindhoven (in het dagelijks leven Kevin Toma, bekend van zijn filmkritieken voor de Volkskrant en nieuwe muziek voor zwijgende films) draait op phonq* een van zijn atmosferische Black Lodge-dj-sets.

Familiepicknick
Zondag vanaf 12.00 uur is net als voorgaande jaren weer een echte familiepicknick! Picknickers kunnen tijdens het eten smullen van acts als Circus Pop Pom en kinderen kunnen zich laten schminken bij Klabbatz. Neem je hele familie, een eigen gevulde picknickmand en een kleedje mee en kom naar phonq*! Smikkel mee van de pannenkoekkraam en  versier een cupcake. Dit is niet zomaar een picknick, dit is smullen en genieten!
Na de picknick kan iedereen gewoon blijven want om 14.00 uur gaan de voorstellingen van start. Kaarten voor de picknick kunnen gereserveerd worden via [email protected].

Openingstijden
Op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari is phonq* geopend van 19.00 tot 00.00 uur. Zondagmiddag 3 februari wordt gestart om 12.00 uur met de Familiepicknick, vanaf 14.00 tot 17.00 uur zijn er weer veel voorstellingen te zien en te beleven.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op: www.phonq.org

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen