Wethouder van Gastel opent morgen Servicepunt de Kas.

Foto:

ARNHEM – Op 23 Januari opent Margreet van Gastel, wethouder van de gemeente Arnhem het servicepunt De KAS. Dit servicepunt is een onderdeel van de cooperatieve vereniging Rijn en IJssel Energie en is gelegen aan Ir. J.P van muijlwijkstraat 21, 6828 BP Arnhem.
Bij dit servicepunt kan men terecht voor vragen en dienstverlening rond energiebesparing en het opwekken van energie. Daarnaast begeleidt De KAS kleinschalige energieprojecten en richt zij zich op het opzetten van passende financieringsopties en hulp bij het aanvragen van subsidies. Het bijzondere is dat De KAS een initiatief is van een lokale coöperatie waar particulieren en bedrijven lid van zijn.
De KAS is het verenigingsgebouw van de Rijn en IJssel Energie coöperatie. De KAS biedt ook werkplekken, vergaderruimte en andere diensten voor ZZP-ers en MKB-ers, die zich in de Arnhemse regio manifesteren op het gebied van duurzaamheid. Leden van de coöperatie kunnen hier met korting gebruik van maken.
Een van de eerst ontwikkelde producten van De KAS is ‘Service in een Doos’. Dit is een fysiek pakket met diverse vormen van dienstverlening op energiegebied (onder meer energiebesparing, energie advies op maat, diensten rond zonnepanelen, LED verlichting, overzichten lokale aanbieders, etc.) Het gemeenschappelijk kenmerk is dat de services de consumenten helpen de weg te vinden in de complexe markt van energiediensten en een laagdrempelige instap bieden voor mensen die met duurzaamheid aan de slag willen. De dienstverlening wordt geleverd door bedrijven in deze regio, in samenwerking met de coöperatie.
Tijdens de opening van De KAS worden de eerste Services in een Doos onder de bezoekers verloot.
Programma:
15:30 Inloop
16:00 Introductie door Jan de Wit en de officiële opening door Wethouder Margreet van Gastel en verloting van eerste “Services in een Doos” en daarna een drankje en een hapje.


Kijk voor meer informatie ook eens op de website: http://www.rijnenijsselenergie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen