Introdans grote stijger in tussenstand Danspublieksprijs

Foto:

ARNHEM – Met nog twee weken te gaan staat het Arnhemse Introdans hoog op de tussenstandenlijst van de Danspublieksprijs. Introdans hoopt deze publieksprijs in het weekend van 9 en 10 februari in de wacht te slepen.   

ARNHEM – Met nog twee weken te gaan staat het Arnhemse Introdans hoog op de tussenstandenlijst van de Danspublieksprijs. Introdans hoopt deze publieksprijs in het weekend van 9 en 10 februari in de wacht te slepen.   

Met twee programma’s in de top vijf van Favoriete dansvoorstelling 2012 én een tweede plaats voor danseres Karin Lambrechtse in de categorie Favoriete Danser 2012, gooit het gezelschap hoge ogen. Choreograaf en artistiek manager Introdans Interactie Adriaan Luteijn en danser Aymeric Aude krijgen ieder een eervolle vermelding evenals Introdans Ensemble voor de Jeugd.

Danspublieksprijs

De Danspublieksprijs is een onafhankelijk initiatief van Danspubliek.nl, Dance Proz Media, Cultuurpers en de NBDK, de organisatie voor dansprofessionals. Bij de prijs beslist het publiek. Bij andere dansprijzen zoals de Zwanen, prijzen van Dansersfonds ’79, De Alexandra Radiusprijs en de Kyliànring, beslist een vakjury. De gehele maand december kon het publiek een favoriete danser en voorstelling voordragen. Uit alle inzendingen is vervolgens een selectie gemaakt op basis van aantallen en een toelichting. Het publiek kan de gehele maand januari stemmen op de genomineerden via de website www.danspublieksprijs.nl. In het weekend van 9 en 10 februari worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Nominaties Introdans

Introdans is genomineerd met de voorstelling HARTSLAG en staat hiermee op de derde plaats in de ranglijst. Introdans Ensemble voor de Jeugd prijkt met LEVEDELIEFDE op de vijfde plaats. Danseres Karin Lambrechtse staat momenteel op de tweede plaats en maakt een goede kans om als winnares uit de bus te komen. Beide programma’s zijn nog tot respectievelijk 29 januari en 3 februari in de Nederlandse theaters te zien. Hierna starten de nieuwe tournees MODERNE MEISJES en BONT EN BLAUW. Voor een speellijst en meer informatie, kijk op www.introdans.nl

Stemmen op een favoriete dansvoorstelling en danser kan via de website:
www.danspubliek.nl 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen