Ruzie en ongewenst bezoek zorgt voor insluiting

ARNHEM – In een woning in de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft de politie donderdagochtend een 29-jarige man uit Litouwen aangehouden omdat hij agenten te lijf was gegaan. De agenten waren naar de woning geroepen vanwege een conflict.De bewoner, een 28-jarige Arnhemmer, riep in de vroege ochtend rond 06.00 uur de hulp in van de politie nadat er in huis ruzie was ontstaan tussen hem en twee bezoekers. Omdat de twee weigerden te vertrekken sommeerden agenten hen nogmaals weg te gaan. De Litouwer gaf hier geen gehoor aan. Toen agenten de man daarop naar buiten wilden begeleiden begon hij hen te schoppen en slaan. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

ARNHEM – In een woning in de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft de politie donderdagochtend een 29-jarige man uit Litouwen aangehouden omdat hij agenten te lijf was gegaan. De agenten waren naar de woning geroepen vanwege een conflict.
De bewoner, een 28-jarige Arnhemmer, riep in de vroege ochtend rond 06.00 uur de hulp in van de politie nadat er in huis ruzie was ontstaan tussen hem en twee bezoekers. Omdat de twee weigerden te vertrekken sommeerden agenten hen nogmaals weg te gaan. De Litouwer gaf hier geen gehoor aan. Toen agenten de man daarop naar buiten wilden begeleiden begon hij hen te schoppen en slaan. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen