Warme Winter Weken Arnhem spaart voor War Child

Foto:

Arnhem – Van 26 november 2012 t/m 13 januari 2013 staat Arnhem in het teken van Sinterklaas, de kerstdagen, Oud & Nieuw, het shoppen in de sfeervolle historische binnenstad en de vele winterse evenementen die de stad rijk is. Deze gezellige periode, van eind november tot en met begin januari, staat in Arnhem bekend als de Warme Winter Weken. Tijdens de Warme Winter Weken presenteren de vele theaters prachtige voorstellingen en concerten, de bioscopen tonen winterse familiefilms en de Arnhemse restaurants en cafés laten de Warme Winter Ster gastvrij stralen. De feestelijke koopzondagen nodigen uit tot eindeloos shoppen en de binnenstad kent tijdens de Warme Winter Weken een weelde aan evenementen, met onder andere het Winters Weekend, NK Ice carving en Arnhem TOP2000. Naast de vele uitnodigende momenten vragen we tijdens de Warme Winter Weken uw aandacht voor War Child. Van 22 tot en met 29 maart 2013 is Radio 538 acht dagen non-stop in charge voor War Child. De opbrengst van de 3e editie gaat naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. De 3e Editie ‘538 voor War Child actieweek’ vindt plaats in Arnhem op 28 maart. Deze dag wordt spectaculair gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen!Warme Winter Weken spaart samen met de ondernemers van de binnenstad voor Warchild. Tijdens de kick off op donderdag 8 november overhandigde Marieke van Kessel namens de Warme Winter Weken het eerste rode spaarhuisje aan Jos Wegdam, voorzitter van CCA Arnhem. De rode spaarhuisjes staan gedurende de Warme Winter Weken in vele winkels. De opbrengst van alle spaarhuisjes wordt donderdag 28 maart aan 538 overhandigd en gedoneerd aan War Child. Meer informatie over de 538 voor War Child actie vindt u op www.facebook.com/538voorwarchildarnhem en meer informatie over de Warme Winter Weken vindt u online op www.warmewinterweken.nl

Arnhem – Van 26 november 2012 t/m 13 januari 2013 staat Arnhem in het teken van Sinterklaas, de kerstdagen, Oud & Nieuw, het shoppen in de sfeervolle historische binnenstad en de vele winterse evenementen die de stad rijk is. Deze gezellige periode, van eind november tot en met begin januari, staat in Arnhem bekend als de Warme Winter Weken.
Tijdens de Warme Winter Weken presenteren de vele theaters prachtige voorstellingen en concerten, de bioscopen tonen winterse familiefilms en de Arnhemse restaurants en cafés laten de Warme Winter Ster gastvrij stralen. De feestelijke koopzondagen nodigen uit tot eindeloos shoppen en de binnenstad kent tijdens de Warme Winter Weken een weelde aan evenementen, met onder andere het Winters Weekend, NK Ice carving en Arnhem TOP2000.
Naast de vele uitnodigende momenten vragen we tijdens de Warme Winter Weken uw aandacht voor War Child. Van 22 tot en met 29 maart 2013 is Radio 538 acht dagen non-stop in charge voor War Child. De opbrengst van de 3e editie gaat naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. De 3e Editie ‘538 voor War Child actieweek’ vindt plaats in Arnhem op 28 maart. Deze dag wordt spectaculair gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen!
Warme Winter Weken spaart samen met de ondernemers van de binnenstad voor Warchild. Tijdens de kick off op donderdag 8 november overhandigde Marieke van Kessel namens de Warme Winter Weken het eerste rode spaarhuisje aan Jos Wegdam, voorzitter van CCA Arnhem. De rode spaarhuisjes staan gedurende de Warme Winter Weken in vele winkels. De opbrengst van alle spaarhuisjes wordt donderdag 28 maart aan 538 overhandigd en gedoneerd aan War Child.
Meer informatie over de 538 voor War Child actie vindt u op www.facebook.com/538voorwarchildarnhem en meer informatie over de Warme Winter Weken vindt u online op www.warmewinterweken.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen