De bieb deelt uit!

Foto:

Arnhem – Gratis boek en een kras & win actie voor bibliotheekleden

Arnhem – Gratis boek en een kras & win actie voor bibliotheekleden

De donkere kamer van Damokles van W.F. Hermans is het boek van de nationale leescampagne Nederland Leest 2012. In november deelt de Bibliotheek in Arnhem dit boek gratis uit aan volwassen leden. Biebpashouders kunnen in dezelfde periode ook meedoen aan een krasactie met aantrekkelijke prijzen.

Nederland Leest is de grootste leescampagne van Nederland. Tijdens de campagne (van 1 t/m 30 november) zijn er voor biebpashouders ook mooie prijzen te winnen, zoals een ballonvaart voor twee personen, museumkaartjes voor de hele familie, een avondje Gelders Orkest of goedgevulde BiebBoxen t.w.v. 100 euro.

Bij het gratis boek ontvangen volwassen leden een actieboekenlegger met een unieke krascode. Op voordeelmetjebiebpas.nl controleren leden of de code in de prijzen valt. Meedoen kan tot 30 november 2012 (zolang de voorraad strekt).

voordeelmetjebiebpas.nl is een website met voordelige uitjes voor bibliotheekleden. Met een Gelderse bibliotheekpas kunnen leden met korting naar theaters, dierenparken, musea, pretparken, filmhuizen, lezingen, sportactiviteiten, festivals en nog veel meer. Er is altijd wel een actie in de eigen regio. Momenteel biedt de website honderden uitjes in de provincies Gelderland, Brabant, Noord- en Zuid-Holland.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen