Automobilist rijdt door na meisje (16) aangereden te hebben, politie zoekt getuigen

ARNHEM – Een 16-jarig meisje uit Arnhem is vorige week vrijdagmiddag 26 oktober gewond geraakt nadat ze op de Marga Klompélaan in haar woonplaats was aangereden door een auto. De automobilist reed daarbij door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

ARNHEM – Een 16-jarig meisje uit Arnhem is vorige week vrijdagmiddag 26 oktober gewond geraakt nadat ze op de Marga KlompĂ©laan in haar woonplaats was aangereden door een auto. De automobilist reed daarbij door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

De Arnhemse fietste die dag rond 16.00 uur vanaf het Otis Reddingplein de Marga Klompstraat op om de rijbaan te kunnen oversteken. Vermoedelijk zag zij hierbij een naderende auto over het hoofd. Ze remde hard waardoor zij over haar fiets heen vloog en op de motorkap van de auto terechtkwam. De bestuurder reed door en het slachtoffer viel enkele meters verderop van de auto. Ook toen stopte de auto niet. Het slachtoffer raakte op diverse plekken op het lichaam gewond. Zij kon nog naar huis lopen maar is ter controle langs de huisarts gegaan. Deze heeft haar doorverwezen naar het ziekenhuis.

Getuigen
De politie is op zoek naar de bestuurder van de doorgereden auto en vraagt mogelijke getuigen die informatie hebben over de auto en/of de bestuurder contact op te nemen met de politie in Arnhem via 0900-8844.

Alle actuele politieberichten klik op http://arnhem.nieuws.nl/politieberichten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen