LongStory winnaar van de Park Open Live Music Publieksprijs 2012

Foto:

Arnhem –  Het Park Open seizoen zit er op. Afgelopen zondag 26 augustus vond de laatste ietwat regenachtige editie van het zomerse muziekfestival plaats. Regenachtig  maar alsnog een feestje zoals het publiek van gewend is tijdens de Park Openzondagen.

Traditiegetrouw dingden de bands in de voorprogramma’s mee naar de Park Open Live Music Publieksprijs. Het publiek kon op de website van Park Open stemmen op de volgens hen beste, leukste, meest swingende, virtuoze of zonnigste band van het seizoen. De laatste poll is inmiddels gesloten.De piepjonge band LongStory van de opleiding Pop en Sounddesign kwam met maarliefst 339 stemmen als winnaar uit de bus. Gevolgd door de band Space Captain en Nienke Deiters  and The Green machine (beide bestaande uit studenten van Pop en Sounddesign) met respectievelijk 195 en 137 stemmen.

De winnaar wint een geldbedrag gesponsord door Live Music, een optreden als hoofdact tijdens het 23ste seizoen van Park Open en een optreden in het voorprogramma van Go Back To The Zoo op het hoofdpodium van de Uitboulevard op zaterdag 1 september.

De officiele prijsuitreiking vindt plaats tijdens het optreden van de band op de Ronde Weide in 2013.

Park Open gaat nu met wintetrslaap en ontwaakt weer in 2013 tussen 2 juni en 25 augustus.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen