Ana Stamp Jazz Quintet

Foto:

Arnhem, 31 oktober – Te zien in Luxor, kleine zaal op 11 november 2011, aanvang 20.30 uur. Ana Stamp Jazz Quintet oftewel niet minder dan vijf veelbelovende jonge muzikanten die onder de bezielende leiding van Ana Stamp aanstekelijke jazzmuziek maken! Deze charismatische aan de Arnhemse Kunstacademie studerende maar van oorsprong Roemeense pianiste is naast een bovengemiddeld talent voor het bespelen van de piano tevens voorzien van een stemgeluid dat qua zwoelheid Katja Schuurman met het schaamrood op de kaken de bovenzaal uitstuurt!Terwijl Ana u bedient vanuit de traditionele vocale jazz heeft ze met Rosanne Klop (piano), Joris Geisselbrecht (basgitaar), Alexander Schildhauer (drums) en Nico Lengauer (saxofoon) een uiterst swingende ritmesectie in huis! Ana Stamp Jazz Quintet doet de muziek van ver voor hun eigen tijd herleven en interpreteert op eigenzinnige wijze de nummers van hedendaagse artiesten!

Arnhem, 31 oktober – Te zien in Luxor, kleine zaal op 11 november 2011, aanvang 20.30 uur. Ana Stamp Jazz Quintet oftewel niet minder dan vijf veelbelovende jonge muzikanten die onder de bezielende leiding van Ana Stamp aanstekelijke jazzmuziek maken! Deze charismatische aan de Arnhemse Kunstacademie studerende maar van oorsprong Roemeense pianiste is naast een bovengemiddeld talent voor het bespelen van de piano tevens voorzien van een stemgeluid dat qua zwoelheid Katja Schuurman met het schaamrood op de kaken de bovenzaal uitstuurt!
Terwijl Ana u bedient vanuit de traditionele vocale jazz heeft ze met Rosanne Klop (piano), Joris Geisselbrecht (basgitaar), Alexander Schildhauer (drums) en Nico Lengauer (saxofoon) een uiterst swingende ritmesectie in huis! Ana Stamp Jazz Quintet doet de muziek van ver voor hun eigen tijd herleven en interpreteert op eigenzinnige wijze de nummers van hedendaagse artiesten!

Eerder gaf Ana een optreden op de April Fools Party van Music Avenues. Haar drummer verzorgde een spectaculaire slotact van de party, door tussen een 8-tal blinkende Mini Coopers een drumsolo te geven. ( http://www.youtube.com/watch?v=NGWe57UeSf8)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen