Meer Bomen Nu zoekt vrijwilligers

Foto: Meer Bomen Nu

Kleine boompjes halen uit het bos en ergens anders planten voor een nieuw bos. Dat doet Meer Bomen Nu.

Komende winter hopen ze samen met Arnhemse vrijwilligers één miljoen zaailingen en stekken te verzamelen in natuurgebieden en stadsparken, om ze elders een kans te geven op te groeien.

Een dagje mee willen

Daar zijn vele handen voor nodig. Meer Bomen Nu zoekt mensen die gewoon een dagje mee willen oogsten of planten, maar als je groene vingers hebt, kan je ook een oogstbegeleider worden. Of je kunt helpen met communicatie, het vervoer van bomen of je gemeente mobiliseren.

Meld je aanMeer Bomen Nu

Meld je nu aan als vrijwilliger en maak een profiel aan in hun bomenplanner. Via je profiel krijg je precies te zien waar er in de buurt oogst- en plantdagen zijn waar je je voor kunt aanmelden. De komende weken zullen er steeds meer events verschijnen. Je krijgt dan naast de nieuwsbrieven maximaal een keer/week een update uit de Bomenplanner, maar kunt deze mails ook uitzetten.

Meer Bomen Nu

Meer Bomen Nu slaat de handen ineen om ieder plantseizoen honderdduizenden bomen te planten in Nederland. Dit doen ze omdat ij geloven dat bomen planten dé oplossing is om klimaatverandering tegen te houden, de biodiversiteit te herstellen en een handelingsperspectief te bieden aan iedereen met klimaatzorgen. Zo laten ze de wereld mooier achter voor de volgende generaties.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen