Gelderse natuurfotowedstrijd vandaag van start

Foto: Arnhem Nieuws

Vanaf 1 februari gaat de zoektocht naar de mooiste Gelderse natuurfoto weer van start. Ga jij ieder weekend gewapend met je camera de natuur in? Of heb je tijdens een wandeling bij toeval een ‘lucky shot’ gemaakt?

Doe dan mee met de natuurfotowedstrijd van Beleef Buitengewoon! Deelnemen kan vanaf 1 februari via het online aanmeldformulier. De mooiste foto wordt bekendgemaakt tijdens het natuurevenement Beleef BuitenGewoon op 7 juni.

BuitenGewoon

BuitenGewoon is het natuurplatform van Omroep Gelderland dat al ruim 20 jaar in geuren en kleuren vertelt over de prachtige natuur die onze provincie herbergt. Maar naast deze verhalen is er tijdens het evenement Beleef BuitenGewoon nog zoveel meer te ontdekken! Ga op excursie, volg diverse workshops en sluit aan bij interessante colleges. En dat allemaal midden in de natuur op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen in Velp.

De workshops

Tijdens het natuurevenement kunnen bezoekers zich onderdompelen in verschillende workshops. Zo is er een excursie wildplukken te volgen, leert de compostdokter hoe je zelf compost kunt maken en  organiseert The Green Circle een demonstratie vers hout bewerken. Ook presentator Harm Edens is aanwezig voor een speciale tv-uitzending van BuitenGewoon. Houd de website van BuitenGewoon in de gaten voor het meest actuele overzicht van alle workshops.

Evenement: Beleef BuitenGewoon

  • Datum: zondag 7 juni
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp
  • Entree: gratis

BuitenGewoon is te volgen via televisie, radio en het online platform. Daarnaast kun je voor Gelders natuurschoon terecht op FacebookInstagram en YouTube. Het natuurplatform BuitenGewoon is opgericht als initiatief van Omroep Gelderland en is te volgen via www.buitengewoon.nl waar een diversiteit aan natuurnieuws, indrukwekkende natuurfoto’s en wandelroutes is te vinden.

Foto: Beleef BuitenGewoon 2020

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden