Huisdier van de week: konijn Knibbel

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Het ‘Huisdier van de week’ van Dierentehuis Arnhem en Omstreken is Knibbel, een lief konijn. Knibbel mag pas in het voorjaar naar buiten. Hij is nu gewend om binnen te leven.

Een soortgenootje is een vereiste.

Een tweede kans

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘Huisdier van de week’. Deze week is dat Knibbel.

Voor eten doet hij alles

Knibbel begint al steeds aanhankelijker te worden en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Hij heeft geregeld een vrolijke bui en scheurt dan door zijn hok heen. Hij is heel ondernemend en verbouwt zijn hok dagelijks, samen een hersenwerk spelletje doen vindt hij leuk. Voor eten doet hij alles.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden